Szülésfelkészítő foglalkozás


Dúlaként szülésfelkészítőket tartok, de szívesebben hívom ezeket az alkalmakat dúlás beszélgetésnek. A foglalkozáson felteheted kérdéseidet, beszélhetünk félelmeidről. Mesélek a szülés indulásáról, szakaszairól, a lehetséges beavatkozásokról, a szoptatásról. Beszélünk arról, hogy mire érdemes odafigyelni, amikor megválasztod a szülésed helyszínét és kísérőidet. Célom, hogy tájékozottan indulj neki a szülésnek, minden esélyt megadva arra, hogy női léted egyik legfontosabb eseménye egyben egy meghatározó pozitív élmény lehessen, melyre örömmel gondolhatsz vissza később, és amelyből erőt meríthetsz a további életed során.

Egyéni (vagy partnerrel) szülésfelkészítő a 18. kerületben, vagy online.
Ár: 8000 Ft/óra

Kereken 6 hete megszületett a kisfiam! :) Csak meg akartam köszönni Neked azt a sok-sok hasznos információt, amit átadtál a tanfolyamon, és a dúlás beszélgetéseken, a szavaid még mindig ott vannak betárazva az agyamba, és amikor kell, előveszem, és ismételgetem magamban önnyugtatás gyanánt. :)

"A szoptatással kapcsolatban is nagyon sok hasznosat mondtál, ezekre mind figyeltem. A sztorit azért írtam le, mert szerintem egy olyan felkészítő tanácsadás amit tartottál nekem, sokat adhat egy első szülő nőnek, hogy tudjon fejben készülni előre és felismerje, hogy mikor miről van szó, milyen lehetőségei vannak, és azokkal hogyan éljen.. Szóval köszi!"

Férjemmel úgy döntöttünk, hogy kórházban hozzuk világra kislányunkat. Miután kiválasztottuk az embereinket, mindketten fontosnak tartottuk, hogy egy olyan felkészítőn vegyünk részt, ami más szemlélettel tárja elénk a szülés-születés világát.
Mónira már több alkalommal is számíthattam (részt vettem az intimtorna tanfolyamán, és a várandósság elején tartottunk egy kis ráhangolódó beszélgetést a következő időszakomra), így bizalommal fordultunk hozzá ebben a témában is. :-) ...

... A felkészitő meghitten és jó hangulatúan telt. Mivel nem csoportos tanfolyamon vettünk részt, ezért felszabadultan és őszintén tudtunk megosztani mindent, amik kavarodtak bennünk. Móni minőségi figyelemmel és megértéssel nyitott felénk, és egy nagy löket magabiztossággal, lelkesedéssel töltött fel minket.
Tudtuk, hogy bármi fog történni, csak jól sülhet el!

A szülésem végül több beavatkozással párosult, de igyekeztem elvonatkoztatni azoktól és alkalmazni, amit tanultam.
Több lehetséges forgatókönyvet átbeszéltünk, így sikerült a váratlan helyzetekben is bizakodónak maradnunk és arra összpontosítani, amik fontosak voltak számomra.
Nekünk sokat segített, hogy mindig értetettük a történéseket körülöttünk, felismertük hogy melyik szakaszban tartok, így férjem is támogató, biztató és segítőkész tudott lenni.
Én hatarozottan tudtam az igényeimet kifejezni (amik több alkalommal megértésre találtak), és a kínált lehetőségeket is sikerült megragadni.


Végül pozitív élmény lett a szülésem, nem csak nekem, hanem mindenkinek, aki támogatott minket :-))).

Tanfolyami helyszínek

Budapest 2. kerület Garas utca 1.
 (a Széll Kálmán térnél)

Elérhetőség

Vig Mónika Kriston® Tréner, dúla
kristonintimtorna@gmail.com
+36/20-960-4130

Free AI Website Creator