Vig Mónika Kriston® Tréner

Elkötelezetten az egészségért


Vig Mónika vagyok, Kriston® Tréner és dúla. Kriston Intim Torna tanfolyamokat tartok nőknek és szülésfelkészítő foglalkozásokat várandósoknak és párjaiknak (Facebook).
 A Kriston Intim Tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az első gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el a tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkalmazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben lettek hasznosak az ott tanultak, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémáim megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az Kriston Intim Torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét. 2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston Intim Tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében. Online is lehetőség van egyéni formában az ismeretek elsajátítására, így bárhol elérhető már a tanfolyam. Volt szerencsém tanítani Angliában, Svájcban, Németországban és Ausztráliában élő hölgyeket is.

 Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Tanfolyami helyszínek

Budapest 2. kerület, Garas utca 1. (a Széll Kálmán térnél)

Elérhetőség

Vig Mónika Kriston® Tréner, dúla
kristonintimtorna@gmail.com
+36/20-960-4130

Offline Website Builder