Vig Mónika vagyok

Elkötelezetten az egészségért


Vig Mónika vagyok, Kriston 
Intim Torna® tréner és dúla.
 A Kriston Intim Tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az első gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el a tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkalmazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben lettek hasznosak az ott tanultak, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémáim megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az Kriston Intim Torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét. 2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston Intim Tornára®, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.

Tanítottam intim tornát több vidéki helyszínen is, és többször előadtam a Nők Lapja iskolájában. Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.

A dúlaság 2009-ben került be az életembe, amikor elvégeztem a MODULE dúlaképzését. A szülés, születés témája azonban foglalkoztat, mióta az eszemet tudom. Már egészen fiatalon sem értettem, hogy miért kell betegségként kezelni a várandóságot és a szülést. Éppen ezért nagyon örülök, amikor várandós, vagy várandósságra készülő nők járnak hozzám intim tornázni, és ennek kapcsán sok-sok információt megoszthatok velük, amelyek segíthetik őket abban, hogy a számukra legmegfelelőbb módon tudják világra hozni gyermeküket, és alapvetően pozitív élményként éljék meg a szülésüket. Természetesen igyekszem a tudásomat bővíteni, előadásokon, konferenciákon veszek részt, hogy mind nagyobb rálátásom legyen a születés témájára és mind több kérdést meg tudjak válaszolni.
Nagy öröm számomra, amikor valaki megtisztel a bizalmával és megengedi, hogy kísérhessem a várandósság, szülés és gyerekágy időszakában.

Tanfolyami helyszínek

Budapest II. kerület Garas utca 1.

Elérhetőség

Vig Mónika KIT® tréner, dúla
kristonintimtorna@gmail.com
+36/20-960-4130

Made with ‌

Landing Page Maker