Visszajelzések

A visszajelzések változtatás nélkül jelennek meg és többen kendőzetlen őszinteséggel írják meg tapasztalataikat. :)

" Már a tanfolyam után szerettem volna neked megköszönni kedvességed, szakértelmed, közvetlen előadásod, lélekmosó történeteidet. Minden sztori tanulságos volt, a gyakorlatok tanulhatóak voltak. Azóta minden nap csinálom és valóban nagy változásokat tapasztalok magamon. Nem csak az altestem izmai kezdenek megerősödni, hanem a lelkem is. Javult az inkontinenciám, tartottnak érzem a gátizmaimat, jó érzés, nagyobb biztonságban vagyok. A reggeli székletürítés is könnyebben megy, különösen figyelek intelmeidre, nem erőlködöm. Ennek ellenére könnyebben megy. A szexuális életemben is érzem előnyeit, jótékony hatásait. Köszönök mindent, nem is tudom, miért halogattam ilyen sokáig ezt a tanfolyamot."

"A tanfolyam nagyon tetszett, különösen, hogy ilyen oldott hangulatot tudtál teremteni és olyan dolgokról beszélgettünk, amikről álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire nyíltan és természetesen lehet. Ezt külön köszönöm!"

*

"Köszi még egyszer a tréninget, már most érzek javulást - meg a párom is ;)." (Egy héttel a tanfolyam után érkezett visszajelzés.:))

*

"Képzeld el, hétvége óta minden nap van székletem... előtte kétnaponta volt...szóval jól megmozgattuk azokat az őszinte izmokat."


"Móni tanfolyamán és az azt követő otthoni gyakorlás során egy teljesen új erőt tapasztalhattam meg magamban. Érzem, hogy gyakorlásról-gyakorlásra erősebb lesz a gátam területe. Már elképzelni is szuper, hogy jobb alátámasztást kaptak a szerveim, a hüvelyem feszesebb lett és hogy a vérkeringés is erőteljesebbé vált. Ez utóbbi két hatás a szerelmi életem területén gyakorolt leginkább hatást, szexuálisan nyitottabbá, oldottabbá váltam. Örülök, hogy még a húszas éveim elején elvégeztem a tréninget!!! :)"

"Egyéni tanfolyamon voltam Mónikánál. Nagyon érdekes és hasznos volt számomra az ottlét. Fizikai és lelki értelemben is.
Azt hiszem hiányozni is fognak az alkalmak.
Jó volt magunkkal, a testünkkel és a lelkünkkel, ezek összefüggéseivel foglalkozni.
Köszönöm az intenzív figyelmet.
Nem lehet könnyű egy héten több embernek megnyitni ilyen kérdéseket, és befogadni azokat az összetett élethelyzeteket, amikkel ki-ki érkezik.
A tudásod mellett ezt az intenzív odafigyelést külön köszönöm - manapság a legnagyobb luxus az odaforduló figyelem, a jelenlét."

"Hihetetlen öröm volt számomra NŐKKEL, nőiségről beszélni :). Több ilyen kellene, sok, rengeteg. Az én GÁTjaim jelentősen oldódnak. Ezt a párom is szavatolni tudná :).
Ezer hála és köszönet :). Mert én már most, a gyakorlás elején is jelentős változást érzek :). Nem csak az együttlétek során :)))))!!! Ez mind fizikai, mind pedig lelki értelemben így van :)!"

*

"A tanfolyamon NAGYON JÓ VOLT, hogy sokat beszélgettünk a női dolgainkról, így olyan történetek kerültek elő, oldódott ki az energiájuk, amire nem is emlékeztem.
Mikor elmentem Tőled,szinte repültem a föld felett,olyan könnyű voltam, és azt éreztem, hogy ismét NŐ VAGYOK!"

"A tanfolyamot minden nőnek meg kellene csinálnia, mert a női testről és lélekről szól, olyan dolgokról, amelyek mindenki számára hasznosak, mégsem beszélünk róluk és soha senki nem tanította meg. Nagyon tetszett az a szemlélet, hogy nem a problémák testi tüneteit kell kezelni, hanem a test és a lélek egészét nézzük. Móni úgy zárta a tanfolyamot, hogy "remélem, legalább egy mondatot magatokkal visztek", nos, azt hiszem, én szinte minden mondatot viszek magammal! Nagyon sokat köszönhetek Móninak, mert visszakaptam a nőiségemet és ezt már többen is észrevették!!"


"A Kriston Intim Torna nekem nagyon bevált már érzem az eredményt. Ettől jobb a közérzetem is."

"és az utolsó benyomás: megvizsgált ultrahanggal a nőgyógyászom, hogy a méhhel minden rendben van-e, és amikor mondta hogy petefészkek rendben, méh rendben, nagyon szép, ösztönösen elmosolyodtam --> az ősnő kitört :)
Szóval az én történetem így kerek, hát gondoltam, megosztom veled, és megköszönöm még egyszer a tanfolyamot, amin kimondtál dolgokat, amiket már sejtettem, csak nem sikerült továbblépni. Remélem, most már menni fog :)"

*

„Mónival élmény volt megismerkedni, olyan ember, akit ismerni kell. Nagyon régen nem éreztem magam olyan meleg és befogadó közösségben, mint amit Móni teremtett az órákon. Úgy tud közvetlen lenni, hogy soha nem személyeskedő, és megtalálja az oldást egy feszengő csoportban is. A legkényesebb témákról tud kedvesen, természetesen, információ dúsan és nagyon viccesen beszélni. A tudás, amit átad, minden nőhöz el kellene, hogy jusson. Szeretnék még sokat tanulni tőle, Kriston Intim Tornából, nőiségből és emberségből is.”

"Nyáron jártam hozzád  tanfolyamra, akkor kb. 16 hetes volt a babuci a pocakomban. Kereken 6 hete megszületett a kisfiam! :)  A tornát (bár bevallom töredelmesen, nem teljesen rendszeresen) nagy lelkesedéssel végeztem egészen a szülésig, amikor pedig elérkezett a nagy nap, folyton mondogattam magamban, hogy "Lazítom a gátamat", "Megnyitom magamat".
Jelentem, a gátam épen és egészségesen átvészelte a szülést, de a varrást sajnos nem tudtam megúszni, mert drága pici babám szalutálva született, és a fejéhez tartott kis keze beleakadt a hüvely falába, így oda kellett jónéhány öltés, de ez sem tántorított el attól, hogy már a szülés után megkezdjem a kapott "instrukciók" alapján a tornát. Rengeteget segített!!! Bár itthon már nehezebb volt a tornát olyan rendszerességgel megvalósítani, ahogy "illett volna", de így is éreztem a jótékony hatását. Másfél héttel a szülés után már a szorításoknál pont olyan érzetem volt torna közben, mint a szülés előtt.
Bár a szorítás erőssége még nem volt az igazi, de nagy megnyugvást jelentett, hogy szépen minden rohamtempóban kezd visszaállni az eredeti állapotára. Tegnap voltam a hathetes vizsgálaton, ahol az orvos mindent nagyon rendben talált, ami megmondom őszintén, annyira nem lepett meg. :)"

"Szeretnem Veled megosztani, hogy a menstruációs fájdalmaim hála Neked es a tornának szinte teljesen eltűntek és amióta elvégeztem a tanfolyamot olyan jól érzem magam azokon a napokon is ...
A hólyagom is a legjobb úton a gyógyulás felé, nem beszélve az aranyeremről, ami azóta nincs!"

*

„November 1-jén megszületett kisfiam, Soma 4140 grammal és 58-cm-rel. A szülés gyorsan ment (6 óra) és nagyon szép élmény volt. Köszönöm a tanfolyamon tanultakat, sokat segített a készülődésben! A gyakorlatokat finoman elkezdtem már, ahogy az itiner mondja.”

*

„Örömmel jelenthetem, hogy pont egy hónapja, azaz július 8-án megszületett a kisfiunk. A nehezebb utat választotta, mert arccal felfele érkezett, de a lényeg, hogy mindketten rendben voltunk és vagyunk azóta is. Odalent is minden rendben velem, a szülés utáni 3. napon már nem is éreztem, hogy törént volna valami. :) Bármikor újracsinálom, csak a Férjem legyen velem, ahogy most is, az első perctől az utolsóig. Szülni jó!
Köszönöm a tanítást és a sok elgondolkoztató történetet!”

„Én nagyon örültem, hogy megszavaztam magamnak a tanfolyamon való részvételt. Az én jelentkezésem oka az volt, hogy a férjemmel kisbabát szeretnénk és tudatosan akartam tenni magamért, s lehetőséget éreztem a tornában. (A nőgyógyászom is nagyon pozitív visszajelzést mondott róla.)
A szeptemberi négy alkalmas tréning véget ért, utána az elején elég nehéz volt rávenni magamat a rendszeres napi tornára, de a kapott cd-t is használtam és aztán valahogy kialakult a rutin. Egy hónap gyakorlás alatt már érezhetően sokkal harmonikusabbak és gyakoribbak lettek az együttléteink és november elején a várandós teszt két csíkos lett, amit az orvosi vizsgálat is megerősített. :))))))) Szeretettel ajánlom azóta is mindenkinek,mert ez egy befektetés, ami megtérül. Mónika nagyon jó tréner és nagyon jó lelki háttért is ad a különböző problémák köré. Hiszem, hogy mindenki, aki elmegy a tornára, az már változtatni akar valamit az életén és ez a legfontosabb!”

*

„Négy hete végeztem nálad a tanfolyamot, és gondoltam, most ujjtesztelek egyet a fejlődést kifürkészendő.
A hüvelyem V-ből nagyon erős, hosszú szárú ipszilonná evolvált. Nem is tudtam, hogy igy meg lehet szoritani! A nyomást még egy perc múlva is érztem az ujjamon. És még csak a negyedik hétnél tartok!
El sem tudom mondani, mekkora önbizalmat ad ez nekem!”

„Aranyér problémáim voltak, amire a torna nagyon hasznos, teljesen karban tartható a tornával.Az órákat élveztem, a torna mellett egyéb más olyan hasznos információt is megtudtunk, amiről nagyon kevesek és nagyon keveset mernek beszélni.”

*

„Egy héttel a tanfolyam befejezése után, úgy gondolom, itt az ideje a visszajelzésnek.
Most már egy pottyantós árnyékszékből ambíciózusan kikandikáló hosszú fűszál sem rettent vissza a pisiléstől. Én, mint Kriston Intim Torna trenírozott nő, mindenhol képes vagyok pisilni:))))
Sokkal tudatosabb vagyok, ami az izmaim működését illeti, és sokat változtattam a szokásaimon is.”

*

"Kismamaként vettem részt Mónika tanfolyamán, mert szerettem volna felkészíteni magam a szülésre illetve a terhesség néhány kellemetlen tünetét enyhíteni, mint a gyakori aranyér- és vizelet elcseppenési probléma.
Nem számítottam rá, hogy a torna ennyire gyorsan hatásos lesz! 4*3 órás tanfolyamon vettem részt, becsületesen gyakoroltam és néhány hét alatt a problémáim megszűntek!
Arra pedig végképp nem is gondoltam korábban, hogy ennyi hasznos és máshol el nem mondott dolgot tudok meg a testünkről, az életről!
Bár császármetszéssel jött a világra a kislányom, így a szülés utáni és közbeni jótékony hatásáról a tornának nincs tapasztalatom, viszont abban biztos vagyok, hogy a műtét utáni napokban is megkönnyítette az életem, hogy ennyire erősek voltak az izmaim! Szóval bátran ajánlom mindenkinek, és nem csak a kismamáknak.
Ezúton is köszönöm még egyszer Mónikának, akihez úgy érzem a jövőben is bármikor lehet fordulni esetleges problémáimmal, kérdéseimmel, és akiben egy leírhatatlanul kedves, segítőkész embert ismertem meg, akivel tényleg bármiről lehet beszélni :)"

„Körülbelül 1 évvel ezelőtt vettem részt egy hétvégi tanfolyamodon kismamaként. A szülésnél gátmetszést kellett alkalmazni. A seb gyógyulása eléggé fájdalmas volt, mint szerintem mindenkinek. Nem mertem egyből elkezdeni a tornát, a leírtak ellenére, hanem vártam kb. másfél két hetet. Na ezt nem kellett volna. Mert amint elkezdtem a tornát egy-két napon belül már kevésbé volt érzékeny a terület. A tanulság ebből az, hogy a következőnél, majd korábban kezdem. :)
Aztán megpróbáltam 10 hétig rendszeresen csinálni reggel este, úgy kb. 8 hétig ment is, aztán sok volt a hajnali kelés, utazás, ezért elmaradt. Most újra kezdtem. Volt még gyenge hüvely problémám is, most úgy érzem a gyakorlatok hatására megszűnt. Ha az aranyér, ami a szülés után jött elő (előtte nem igazán volt jellemző), megjelenik, akkor egyből alkalmazom a tornát, vagy bizonyos részét, és úgy tapasztalom segít.
Nem tudom mások ezt érzik, én mindenképp hasznosnak tartom.
És ami lényeg, hogy nagyon jól szemléltetted a gyakorlatokat szavakkal is, mert most is hallom, hogy mikor mit kell csinálni, főleg a krémsajtot! :)
Szóval nagyon szépen köszönöm.”

Tanfolyami helyszínek

Budapest 2. kerület, Garas utca 1. (a Széll Kálmán térnél)

Elérhetőség

Vig Mónika Kriston Tréner, dúla
kristonintimtorna@gmail.com
+36/20-960-4130

Drag and Drop Website Builder